Yritys

Pintakäsittely Vekanne Oy on Joensuussa perustettu julkisivusaneerauksiin, maalaus- ja pinnoitustöihin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa myös nostolavapalveluja kuljettajan kanssa. Yrityksen perustaja, maalarimestari Veli-Matti Elo, on työskennellyt ammattimaalarina vuodesta 1996 lähtien. Meillä toimitusjohtaja on yrittäjä, joka tekee myös itse ja vastaa korjausrakennuskohteiden työn jäljestä.

Työn onnistuminen on ensiarvoisen tärkeää asiakkaalle. On sitten kyseessä täydellinen sisäpintojen remontointi, vanhan tiilitalon ulkopinnan uusiminen tähän päivään modernilla, vaalealla ohutrappauksella tai taloyhtiön julkisivumaalaus parvekeremontin yhteydessä. Jokaisen kohteen toteutuminen suunnitellusti on yhtä tärkeä asia ammattiylpeyttä tuntevalle yritykselle. Haluamme olla rehellisesti ylpeitä tehdystä työstä.

Päätoimialueenamme on Itä-Suomi. Olemme Pintaurakoitsijat ry:n, Kuopion Maalarimestariyhdistys ry:n ja Pohjois-Karjalan Mestarikillan jäseniä. Lisäksi olemme liittyneet Suomen Yrittäjiin ja Luotettava Kumppani -ohjelmaan (Tilaajavastuu). Ota rohkeasti yhteyttä, tutustu tarkemmin tarjolla oleviin palveluihimme ja pyydä ilmainen arviointikäynti.