Muut pintakäsittelypalvelut

Pintakäsittelypalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Julkisivusaneerausten lisäksi teemme muitakin pintakäsittelytöitä. Toteutamme mm:

  • Rappukäytävien maalaukset
  • Sisäremontit (maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, lattiapäällysteet)
  • Lattiapinnoitukset (myös teollisuudelle)

Rappukäytävien maalaukset

Rappukäytävien maalaus on yleensä nopea urakka, jos kyseessä on vain puhdistus- ja paikkaustyöstä sekä pintojen maalauksesta. Jos kiinteistön pintoja ei ole huollettu pitkään aikaan, niin edessä saattaa olla laajempikin remontti. Rappukäytävän maalaus antaa edullisesti siistimmän kuvan koko taloyhtiöstä. Monesti uusitaan myös valaistus, lattiapäällysteet, listoitukset yms.

Sisäremontit

Usein taloyhtiön yleisten tilojen remontoinnin yhteydessä asukkaat tilaavat myös erilaisia remontteja omiin huoneistoihinsa. Se onkin kätevä tapa saada kustannuksia alemmaksi, koska ammattimiehet on jo valmiiksi talossa. Teemme asiantuntevasti maalaukset, tapetoinnit sekä lattiapäällysteet. Jos kyseessä on useamman huoneiston samanlainen remontti, niin urakan huoneistokohtaista hintaa saadaan laskettua pienemmäksi.

Lattiapinnoitukset

Teemme lattiapinnoituksia taloyhtiöille sekä teollisuudelle. Lattiat voidaan pinnoittaa kestäväksi moneen eri käyttötarkoitukseen. Oikeat pinnoitevalinnat antavat lattialle kestävän ja kustannustehokkaan pinnoitteen, joka kestää vuosia. Tarjoamme lattiapinnoitusta melkein mihin tahansa käyttötarkoitukseen.