Kattava julkisivuremontti Joensuussa

Teemme julkisivusaneeraukset vuosikymmenien kokemuksella. Panostamme erikoisosaamiseen ja hyvään työn jälkeen, joka syntyy kokemuksesta ja oikeista materiaalien ja työmenetelmien valinnoista. Meillä on laaja-alainen tuntemus erilaisista pintakäsittelymenetelmistä ja ruiskumaalauksesta. Referensseihin kuuluu myös kirkollisia kohteita.

  • Julkisivusaneeraukset
  • Parvekeremontit
  • Pelti- ja tiilikattojen pintakäsittelyt
  • Rappaustyöt
  • Julkisivumaalaus

Julkisivusaneeraukset

Laadukkaasti tehty julkisivuremontti nostaa vanhankin kiinteistön arvoa sekä saa rakennuksen näyttämään taas hoidetulle ja huolitellulle. Julkisivusaneeraukseen voi kuulua esimerkiksi ulkopinnan maalaus, parvekeremontit, pelti- sekä tiilikattojen pintakäsittelyt ja rappaustyöt. Laaja-alaisen kokemuksemme johdosta osaamme välttää yleisimmät virheet, että julkisivuremontti onnistuu ja isompikin projekti pysyy aikataulussa sekä budjetissa. Katso myös toteuttamamme kohteet.

Parvekeremontit

Yleensä julkisivusaneeraukseen sisältyy myös parvekkeiden remontointi sekä huoltaminen. Remontin laajuus selviää parvekkeiden kunnon kartoituksella, jolloin myös päätetään mitä parvekkeille halutaan tehdä. Suunnitelmat kannattaa teettää aina asiantuntevalla suunnittelutoimistolla. Esimerkiksi parvekkeiden lasitus saattaa maksaa normaalia remonttia enemmän, mutta lasitus lisää asuinviihtyvyyttä sekä kasvattaa parvekkeiden huoltoväliä. Laajempi parvekeremontti tulee ajankohtaiseksi yleensä noin 20 – 30 vuoden välein.

Pelti- ja tiilikattojen pintakäsittelyt

Pelti- ja tiilikattojen pintakäsittelyllä saat lisää käyttöikää katollesi. Katto on yksi rakennuksen tärkeimmistä elementeistä, joten sen kunnosta kannattaa huolehtia ajoissa. Katon kunto myös vaikuttaa koko rakennuksen kuntoon. Jos kattoa ei pintakäsitellä tai huolleta ajoissa, niin katto joudutaan uusimaan ennenaikaisesti. Huolto kannattaa suorittaa noin 10-15 vuoden välein. Pelkkä katon peseminenkin esim. 5v välein pidentää huoltoväliä huomattavasti.

Rappaustyöt

Teemme kaikenkokoisia rappaustöitä vuosien kokemuksella. Rappaus muodostaa rakennukselle yhtenäisen sekä viimeistellyn pinnan. Hyvin toteutettu rappaus suojaa kiinteistön rakennetta mm. kuluttavilta sääolosuhteilta. Rappauksen kestävyys riippuu paljolti alustan kunnosta ja valitusta laastimateriaalista. Asiantuntevasti tehty työ kestää useita vuosikymmeniä.

Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus on tärkeä osa rakennuksen ylläpitoa, sillä se suojaa rakennusta sään ja ympäristön vaikutuksilta, kuten kosteudelta ja UV-säteiltä. Lisäksi laadukas maalaus parantaa rakennuksen ulkonäköä ja antaa sille uutta eloa ja arvoa. Ammattitaitoinen julkisivumaalaus varmistaa kestävän ja kauniin lopputuloksen, joka säilyy pitkään. Teemme maalaustyöt laadukkaasti ja käytämme kestäviä materiaaleja.

Muut palvelut

Teemme myös erilaisia painepesuja sekä pinnoitteiden poistoja suurpainepesurilla (50-1000 bar). Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää projektistasi!